Måste sova

Mötet idag gick bra men jag vet fortfarande inte så mycket om vilken tjänst som blir min. Enligt chefen är vi två som ska provjobba, eller vad man ska säga, och sen bestämmer chefen vem som är lämplig till varje tjänst.

Det är inte riktigt så jag är van att göra men jag känner att jag inte har makten att kunna vara kinkig för tillfället.

Idag ska man vara glad att man har ett jobb. Man har inte råd att vara kräsen idag, så som arbetssituationen ser ut här i landet. Går man arbetslös så är det bara att pallra sig ut och söka jobb även om de inte alltid tilltalar än. Det går inte att leva på bidrag till dess att ”drömjobbet” dyker upp.

Nu måste jag sova för jag har ett dygnspass framför mig i morgon. Jag hoppas att min familj klarar sig utan mig till på fredag.

Natti natti // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måste sova

  1. Åsa skriver:

    Låter lite jobbigt, hur länge ska du provjobba? Men du är duktig och tänker helt rätt. Hoppas att du får heltidsjobbet. Beundrar dig som orkar jobba ett dygn i sträck!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s