Denna väntan

Just nu väntar jag på att ett heltidsjobb jag är vansinnigt nöjd med ska dyka upp. Förra veckan hade jag vikariat hela veckan där jag trivdes så jag hoppas de ska bli väldigt sjuka där framöver.

Tänk vad livet kan vända på ett ögonblick.

Nu väntar vi på blåbärspaj som är i ugnen. Till det blir det vaniljglass och en kopp med kaffe.

I morgon ska vi montera ihop bokhyllor som vi inhandlade på IKEA idag. Jag vill köpa ny soffgrupp också men vi har olika åsikter om hur den ska se ut. Med kuddar, utan kuddar, skinn, tyg, högt ryggstöd, normalt ryggstöd, DJUPT sittdjup, normalt sittdjup. Ja, det är mycket att behöva vara ense om, ha ha ha.

20120910-203737.jpg
Igår var jag ut till Lida och plockade svamp, lingon och blåbär, hittade en hel del faktiskt. På väg hem stannade jag på Coop vid Stuvsta och handlade lite. Dom sålde dessa gigantiska chokladbollar på ett halvt kilo.

Trevlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s