TACK älskade dotter

I natt blev jag äntligen klar med att fixa till hennes iPhone. Jag hoppas innerligen att den nu ska funka som den ska. Annars kastar jag fasen den till Helvetet. Bilderna förde jag över till datorn för dom är man ju alltid rädd att bli av med. Alla appar försvann men dom fick jag ner sen igen och allt var sparat på dom, skönt. Klockan blev 03.00 innan jag var klar. Jag la mig strax efter med appen Sova, mindfull, i örat och somnade när rösten bad mig lägga mig tillrätta och känner sömnen i ögonen.

20120901-105543.jpg

20120901-105657.jpg

20120901-105725.jpg

20120901-105747.jpg
Obama vankade tröttsamt runt i natt också och ville att jag skulle sova med honom. Nu ligger han fortfarande och sover gott och verkar inte ens visa intresse för min frukostbricka. DÅ är han trött.

Tack älskade Amanda för den fina frukosten jag fick på sängen.

Nu ska jag upp och förbereda lite för kvällens äventyr. Jag och mannen ska iväg på ett sorts 100-årskalas på en liten jolle, ånedinlinjen. Tjejerna ska vara hemma och ha en tjejhelg och sonen ska till sin pappa och ha grabbhelg.

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till TACK älskade dotter

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Ha en trevlig resa!

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s