Vakthund, eller?

Nu på kvällen när jag var ute med Obama så öste regnet ner. Ett riktigt tråkigt väder att promenera i.

Han gick några meter före mig och helt plötsligt tvärnitar han och visar med hela sitt kroppspråk att han har upptäckt något. Han tittade på mig, jag kallade in honom och vi gick lugnt och sansat förbi. Det visade sig att det var en väldigt mörk man som tagit skydd för regnet och ställt sig under ett träd. Han bad om ursäkt om han hade skrämt mig och sa att han såg att jag kunde lita på min hund.

Visst vill jag ha en hund som har koll och är uppmärksam på omgivningen men jag vill att han ska ”fråga” mig om hur situationen ska lösas.

En bit därifrån så går vi förbi fårhagen och då vill han inte gå förbi, han såg skraj ut. Jag släppte efter på kopplet och sa att du är ju en Schäfer hjärtat, du ska inte vara rädd för får. Då blev han som vanligt och sprang fram mot staketet och skrämde de stackars fåren.

Han är rolig vår fina vovve.

20120822-205532.jpg
Nu ligger han fint i soffan och myser. Jag ska fixa en Irish och kolla på Dallas.

Trevlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s