Alanya

På eftermiddagen igår åkte vi in till Alanya för att shoppa lite. Det var en väldigt stor stad och hade mycket att erbjuda. För min del så gillar jag de lite mindre byarna men ibland så är det skönt med det typiskt turistiga.

Den äldsta dottern hittade två Converse, ett par rosa och ett par vita. Priserna där var fasta och det uppskattar jag, hatar att pruta. Så jag tror dom gick på 80 Lira, 320 svenska kronor ungefär. Yngsta dottern hittade ett par flipflop och jag ett par sandaler med klack.

Sen blev det lite tröjor i vanlig ordning och en tur in på Apoteket för diverse piller och krämer.

Tjejerna brände sig igår dessutom och det kommer kännas idag kan jag tänka mig. Det blir bad med t-shirt och solsängar i skuggan för deras del. Ändå har dom smort in sig ordentligt med hög solskyddsfaktor och ofta. Den vanligaste faktorn är 30 och 50 om man kollar runt hos alla som har barn och ungdomar. Även våra har det med andra ord. Dom har klarat sig ända fram till 4:e dagen och DÅ bränner dom sig.

Nu har vi ätit frukost, smort oss och yngsta dottern är på Super Kids. Jag ska bestämma mig om jag ska lyssna på Niceville eller Patrik Sjöbergs bok.

20120816-100825.jpg

20120816-101028.jpg

20120816-101115.jpg
Ha en härlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s