Mörkt och eländigt

Sitter på jobbet och ser ut över ett väldigt grått och trist Stockholm. Regnet öser för tillfället ner men det ser ut som om det kommer att spricka upp snart. Det ska tydligen bli väldigt varmt idag, varmt och fuktigt.

Sonen ska på Grönan med en kompis och hans familj idag så vi får hålla tummarna att vädergudarna är med dom. Jag har inte hört något om att de skulle skjuta på besöket så vi får hoppas på uppehåll snart.

Äldsta dottern jobbar, yngsta är hos sin andra familj och mannen är i Uppsala och hoppas att hans pappa ska bli frisk och alert snart.

Jag ska försöka beta av min brevhög lite under dagen så jag är ikapp innan vi far på semester nästa vecka. Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg en sväng till sol och värme. Vi har aldrig varit i Alanya tidigare så det blir lite nytt. Jag är annars väldigt sugen på att åka till Bodrum men det får bli till våren istället. Tidigare har vi varit i Side ett antal gånger, Marmaris och Kemer. Side har blivit så mycket mysigare med den nya strandpromenaden som går från Side stad och nästan ända bort till Kumköy, eller hur det nu stavas. Man kan nästan nästan nästan gå hela vägen bort till Sunving Resort, Aydinbey och lyxiga Evren.

Nu ska jag ta en kopp te // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s