Jag ska aldrig

20120802-125605.jpg
Jag ska aldrig någonsin köpa ett par foppatofflor. Så har jag alltid sagt men nu sitter jag här med ett par rosa foppa. Dom är inte direkt sköna men åh så praktiska.

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag ska aldrig

 1. Fröken Jenny skriver:

  Jag sa också så men så kom min pappa med ett par till mig på landet och jag har bott i dem i sommar på landet eftersom de är praktiska när man har stoooor mage..Sköna men inte snygga! Jag skulle aldrig bära dem i stan. Kram

  Gilla

 2. Tant Otto skriver:

  På stranden är de sköna att gå i och ner till tvättstugan ..annars ser jag inget användningsområde för dessa fula tofflor. Äger ett par precis likadana som dig. Skulle aldrig ha dem mig ner på stan. Hade ett par på jobbet men fick ont i ryggen av att gå i dem för länge.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s