Storytel

Den här kvällen roar jag mig med att ha tvättstugan. Jag har skjutit på det så länge nu så vi har inga rena handdukar hemma. Några maskiner hemma har jag kört mellan varven men tumlaren är trasig så inga handdukar har blivit tvättade.

20120801-195349.jpg
Om det är något jag hatar så är det handdukar som INTE blivit tumlade. Dom blir så hårda och hemska. Dessutom nyinköpta handdukar som inte tar upp vatten. Vissa måste man tvätta och tumla 20 gånger innan dom är ok.

20120801-195728.jpg
Jag har köpt ett ljudboksabbonemang hos Storytel så nu lyssnar jag på den här boken. Hon är en underbar författare och jag har nog läst alla hennes böcker. Hos Storytel kan man ladda ner 5 böcker till iPhonen dessutom, så man kan lyssna på dom utomlands. Perfekt nu när vi åker till Turkiet nästa vecka.

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s