Utlottning av den här

20120731-083527.jpg

20120731-083643.jpg
Har du villa, radhus eller torp på landet är det här boken för dig. Här hittar du alla tips och råd som behövs för att ordna din egen kompost.

Skriv en kommentar med din mailaddress eller skicka ett mail till mig på frokengroda@gmail.com.

Varför behöver just DU den här boken?

Den 20 augusti drar jag en lycklig vinnare.

Lycka till // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Utlottning av den här

 1. hmm77 skriver:

  Jag vill vara med! Skulle verkligen behöva den, nästa sommar ska jag fixa trädgårdsland och kompost… Vill inte skriva min mailadress ”öppet”, men visst ser du den i kommentaren? Annars får jag maila dig om jag vinner.

  Gilla

 2. Helena Lindgren skriver:

  Denna Bok skulle vara något för min mamma som Älskar att vara ute i trädgården och hålla på och sånna saker. Hoppas få överaska henne med denna bok.

  Kram

  Gilla

 3. Kim skriver:

  Vi har äntligen fått tag i en kolonilott! Så nu planerar, ritar och drömmer vi om att odla, kompostera och bara njuta av vår egen lilla plätt! Den här boken vore en bra inspirations- och kunskapskälla som säkert skulle komma till nytta!

  Gilla

 4. Goril skriver:

  Har en hopplös uteplats.och är helt grön på vad gjöra,om änns något kan göras der.

  Gilla

 5. Kia Mäntyniemi skriver:

  Bor ute på landet och vill ha igång våran kompost. Kul med lite mera fakta.

  Gilla

 6. Anonym skriver:

  vill gärna ge min vän en fin gåva..hon ger mig så genomtänkta…denna skulle passa henne…

  Gilla

 7. annnakarin österström skriver:

  Vill lära mig kompostering både jag och barnen tycker om att värna om miljön.

  Gilla

 8. Marre skriver:

  Ååå, denna boken verkar toppen – en sådan vill jag ha! Mailar dig min motivering!

  Gilla

 9. Mikael Jalonen skriver:

  jag har mött liv och död i mitt liv, det har givit mig insikt om förändring. Tryggheten bor inte i det som varit utan i det som kan bli. Komposten är en fin symbol, bokstavligt men i handling om vad livet är…. liv är ständigt närvarande och starkt. Jag är en förortsunge som vuxit upp och vandrat min stig, ser framåt och bor idag i det gröna men ack så okunnig. Naturen ger och tar men lite mer kunskap om jordförbättiring skulle jag välkomna då jag är okunnig och dum…det bekväma stadslivet och det jag kan passar inte in i det jag lever i idag. Kram fina du för en fin liten tävling, glädjen bor i den som söker svar…. sådana är vi människor…blickar framåt. Micke…

  Gilla

 10. Michaela skriver:

  Jag behöver den här boken eftersom jag precis köpt landställe och kan ingenting om trädgård och kompost.

  Gilla

 11. Ia skriver:

  Jag vill vinna , för nu har vi kommit i gång med komposten . Så alla små tipz tackar man för.

  Gilla

 12. Rosita skriver:

  Jag har i min ägo en kompost, men den tål ingen frost, skulle vilja öka på processen,

  Gilla

 13. Jenny skriver:

  Hej!
  Tyvärr har det luktat kobajs i min trädgård hela sommaren, och där finns inga kor i närheten…
  Upptäckte att komposten helt hade havrerat, lukten obeskrivlig och det rann någon sörja från botten, inte så kul. Det knäppaste är att jag verkligen har försökt att komma till rätta med detta, jag har lagt i strö, köpt en kompostskruv och säkert snart vänt upp och ner på hela komposten, men det har inte hjälpt. Skulle verkligen uppskatta en bok i ämnet, så att jag kanske kanske njuta av blomdoften igen…

  Gilla

 14. Linda skriver:

  Absolut vill jag vara med. Att få tips och ideer på hur man komposterar rätt och bra, barnen skulle också få vara med och pyssla i komposten. Det är viktigt att lära från början hur vi ska ta hand om vårt avfall, vad vi kan ta hand om själva och ah nytta av. Viktiga grejjer, vi måste tänka på vår jord och ta vara på det som är.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s