Varför?

Varför säger man att ens barn inte BEHÖVER smörja in sig med solskyddsfaktor? Även om man inte bränner sig så är det ju strålarna som är farliga.

Här hemma smörjer vi alla in oss och jag blir lika förvånad varje sommar att yngsta dottern inte smörjer sig då hon inte är här. Mina ungdomar är uppväxta med att smörja sig så de ser det som det mest självklara i världen, ungefär.

20120724-173532.jpg
Idag läste jag i vår lokaltidning om en tjej som fick Malignt Melanom när hon var 17 år. Helt fruktansvärt och det är tydligen väldigt vanligt att unga drabbas. Jag vill att mina barn ska växa upp och vara friska. Kan jag hjälpa till och förebygga, ex hudcancer, så ser jag det som en skyldighet hos mig som förälder.

Smörj in er, man blir brun ändå // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför?

  1. Åsa skriver:

    Man blir ju faktiskt ännu brunare om man smörjer sig! Slipper ju fjälla bort all färg:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s