Fågelkvitter

Den här morgonen vaknade jag lite tidigare än igår och det är helt Obamas fel, ha ha ha.

20120722-075635.jpg
Han har legat i 4 timmar bredvid mig, uppe vid kudden. En stor Schäfer tar ganska så stor plats kan jag lova. Han själv tror han är en liten valp fortfarande och får plats överallt. Den här grabben TAR sig plats i vilket fall.

20120722-080025.jpg
Jag är allt annat än pigg så jag tänker ligga kvar ett tag i sängen. Mannen snarkar på ena sidan och hunden snarkar vid mina fötter. Ingen verkar ha några planer för att behöva rastas på ett tag, skönt.

20120722-080410.jpg
Var precis upp och gjorde lite te och en macka. Jag saknar dock en sängbricka. Då skulle det bli både te, macka, färska jordgubbar, juice och en liten vas med en blomma.

20120722-080747.jpg
Det bästa med den här morgonen är att Columbo visas just nu. Jag älskar den gubben. Även om jag sett alla ett antal gånger så är filmerna sååå bra.

20120722-081140.jpg
Obama är måttligt road och har gosat mer sig med sina favoritleksaker istället. Det är bl.a. Rosa grisen-främre halvan, rosa grisen-bakre halvan, gråa grisen- främre halvan, tuppen utan ben och nästan huvudlös och sen sitt goda märgben som följer honom som en snuttefilt.

Ha en strålande solig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s