Åt helvete med migrän

Igår var ingen trevlig dag. Jag hade ett 7-24 pass på jobbet men var tvungen att åka hem vid 17-tiden. Migränen började vid lunch och ingen tablett hjälpte. Kräkningarna var ett faktum, hatar det så fruktansvärt mycket. Jag så glad att dessa gånger har blivit så mycket färre sen jag började med min Botox. Tidigare kunde jag ligga så här flera gånger i veckan.

Jag är så tacksam att en kollega kunde hoppa in för mig med kort varsel.

Då min migrän brukar ge sig efter en natts sömn så behöll jag dagpasset idag. Jag hade inte direkt någon huvudvärk, lite tungt mest. På morgonen kändes allt bra men lagom till lunch började jag kräkas igen. Ingen rolig dag alls, idag heller, suck.

Jag var iväg med jobbet så bästa kollegan gick dubbelt med mig idag. Efter ett par timmars spring på damernas för att kräkas så tyckte hon att jag borde åka hem. Ingen tyckte nog om mitt sällskap ändå i mitt tillstånd så det var klokt av henne.

TACK KARIN

Mannen skjutsade hem mig och jag var nära att trycka på varningsblinkerserna flera gånger. Klarade mig hem dock.

Jag har med nöd och neppe fått behålla en kopp te nu på kvällen. Ligger och kollar på Ernst och blev så sugen på saften han gjorde. Ute i vardagsrummet så doftar det rostade mackor så jag flydde in till sängen istället. Undrar om jag vågar utmana ödet och ta lite mer te? Äta är bara att glömma men bäst att passa på att dricka om det går.

Dricka eller inte dricka, det är frågan.

20120719-205832.jpg

20120719-205903.jpg

20120719-205925.jpg
// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s