Jag behöver hjälp

Är det någon som ska till Thailand snart?

Jag köpte några olika Aloe Vera sorter när vi var till Thailand i december och var nöjd med ett par. Dessa köpte jag även nu i mars/april när vi var till Thailand. Dessutom köpte jag två andra sorter som var helt suveräna. Nu har jag kommit fram till att dessa inte kommer räcka till vår nästa Thailandsresa i december. Självklart ska jag kolla när vi åker till Turkiet nästa månad.

Snälla snälla snälla, kan jag kanske få lägga en liten order av er då?

20120704-213431.jpg

20120704-213446.jpg
Det är främst dom två sista jag vill ha.

Sov gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s