Jobb jobb

Vaknade ganska sent idag då jag jobbade kväll igår. Ändå ställde jag klockan på 9 men jag somnade om. Trist då vädret var som bäst innan lunch.

20120702-002751.jpg
Efter lite småfix här hemma så åkte jag, mannen och sonen ner till badet och tog en Toast och kaffe. Det började blåsa ganska kallt efter ett tag så det var skönt att vi kommit ihåg tröjor.

20120702-003118.jpg
På våran gata har vi två måsbebisar som ständigt blir vaktade av sina måsföräldrar. Dom flyger ner snabbt över huvudena på alla som går för nära deras bebisar. Har man otur, om de är riktigt griniga, så skiter dom på en.

20120702-003404.jpg
Väl hemma så gjorde jag lunch/middag till grabbarna innan jag åkte till jobbet. Det blev en mättande omelett med champinjoner, lök, vitlök, färskpotatis, korv, basilika från balkongen och ost.

Nu är klockan snart 01.00 och jag har äntligen kommit hem till sängen. Jag hoppas kunna somna gott till C.S.I. I morgon måste jag upp tidigt för sonen ska på Sport Camp i Källbrink klockan 9. Sen har jag en tid på Face & Body i Ulfsunda innan lunch och sen en massa pappersgöra hemma. Förhoppningsvis hinns det med ett besök på badet också så jag kan simma några längder.

Sov gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s