Solsken i 08-land

Jag skulle ge väldigt mycket för att få sova ett par timmar till idag. När klockan ringde så var jag allt annat än pigg.

20120629-080006.jpg
Obama brukar alltid somna gott i min säng men på morgonen hittar jag honom alltid utslagen i soffan. Förmodligen så är det lite svalare där.

20120629-080256.jpg
När vi var ut på morgonpinken så var han inte alls motiverad att gå, inte ens jaga haren och fågeln som vi mötte. Han var riktigt trött han också och så fort vi kom in så hoppade han upp till husse i sängen.

20120629-080736.jpg
Just nu på jobbet har jag lite tid över till att skriva brev. Jag börjar komma i fatt min stora brevhög äntligen.

20120629-081116.jpg

20120629-081302.jpg
Idag blev det mycket turkost men jag hoppas det kan få mig att piggna till lite. Det är i alla fall en väldigt glad och somrig färg.

Ha en härlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Solsken i 08-land

 1. suttecity skriver:

  Oh! Vilken härlig och vacker ring! Hade ofta större ringar de år jag stod på dansbandscenen som extra smycke på mikrofonhanden. Gillar bling men idag blir det väldigt sällan då jobbet inte riktigt gör att det passar sig. Trevlig fredag och kommande helg!

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Va? Har du sjungit i band? Vad roligt, det hade jag inte en aning om. Jag gillar också stora ringar men precis som du säger är det inte alltid så praktiskt. Ha det toppen

   Gilla

   • suttecity skriver:

    Vi hade ett litet dansband (trio) när jag jobbade på Televerket och vi höll sedan på i 15 år och spelade på knytis, logdanser, bröllop, födelsedagsfester och gud vet alla ställen vi har spelat 🙂 Bröllop blev lite specialitet då jag sjöng solo i kyrkan och sedan skötte vi allsångsbiten på middagen och så då dansen efter maten. Numera är man solokvist men det har varit nyttiga år för man kan ta de flesta situationer idag tror jag bestämt. När jag började med line dance så blev dansbandsmusiken lite för töntig men ibland så suger det lite i dansbandstarmen. Tjing!

    Gilla

 2. agbl skriver:

  Turkost är verkligen somrigt, snyggt till brännan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s