Till mina brevvänner

Jag har kommit ganska så mycket efter i min brevhög efter semestern tyvärr. Min pollen har varit hemsk i år så jag har inte kunnat sitta och skriva utan att näsan runnit som en vidöppen kran. Ett tag tänkte jag skriva på datorn så att jag kunde förklara mig och alla får svar men jag skriver hellre för hand faktiskt. Dessutom är det roligare att få handskrivna brev.

20120624-184013.jpg
Ha tålamod // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Till mina brevvänner

 1. Yanica nilsson skriver:

  Hej hej!! Det är lugnt! Ibland är det bara så att man inte hinner & har annat för sig! 🙂 vi hörs när vi hörs! Kram Yanica

  Gilla

 2. agbl skriver:

  Åh, jisses…hur hinner du( eller det gör du ju tydligen inte…hm..)?? Jag skriver snigelpost till 4 brevvänner. Det räcker till…Men visst är det jättekul att få brev, och inte bara räkningar och reklam i brevlådan! :-)! Bloggandet har tagit över allt mer…he, he. Tack för inspirationen, än en gång, det var du som väckte mitt blogg-intresse. Nu har jag startat min andra blogg! http://www.d5100.wordpress.com
  Välkommen!

  Gilla

 3. agbl skriver:

  nä, oops…adressen blev lite fel…här kommer rätt;
  http://www.d5100bilder.wordpress.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s