En härlig dag

Idag tog vi allihop en ordentlig sovmorgon.

20120624-212539.jpg
Obama har sovit hos mig nästan hela natten och han tar sig verkligen friheten att sträcka ut sig ordentligt. Han tror han är en liten pluttehund, ha ha ha. Ibland kommer han upp och lägger sig bredvid på kudden och myser.

20120624-213244.jpg
Efter en ordentlig frukost åkte vi till Styggforsen, en liten bit utanför Rättvik. Ärligt talat så var det kanske inte så superskoj men ändå roligt att vart där. Vi sprang på en fin Schäferkille från Trönderjyckens Kennel som hette Maskot. Väldigt fin vovve.

20120624-213640.jpg
Sen var alla lite sugna på våfflor så vi åkte tillbaka till Rättvik och besökte fina Vidablick. Därifrån har man en otrolig utsikt över Siljan. Våfflorna var inte lika goda som sist vi var där men de slank snabbt ner ändå. Efteråt så åkte vi ner till Långbryggan och tog även en liten plaskstund med Obama vid badet. Det var så himla kallt, i alla fall om man är en badkruka som mig. Jag vill ha minst 30 grader.

20120624-214208.jpg
Nu avrundas kvällen med en Irish till fotbollen. Under kvällen har vi grillat korv, de två yngsta har lekt, äldsta läst och fingrat med iPhonen, ätit kladdkaka och jag har skrivit brev. Obama ligger och myser framför brasan och väntar på att jag ska gå och lägga mig.

Ha en härlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s