Jag hatar att tanka

Som vanligt på morgonen så har jag svårt att komma upp. Jag är så grymt morgontrött och tycker det är en pina att behöva vara på jobbet klockan 7. Den här morgonen var jag extra trött för Bama stod och gnällde vid 3 eller 4 och ville uppenbarligen något. Det visade sig att vattenskålen var tom. När jag väl somnade om så vaknade jag varje kvart för att jag drömt konstigt.

Då jag åkte till jobbet så kom jag på att jag behövde tanka och mannen behövde den stora bilen. Det var en chansning att kunna ta den, så jag slapp tanka. Jag hatar verkligen att tanka och har alltid gjort det, trots att jag haft körkort i 19 år. Så jag skyndade mig till ST1 och stannade vid den ena pumpen och självklart var den avstängd. Satte mig i bilen och snurrade runt till den andra och gick till kortautomaten, slog in kod och pumpnummer. Då jag skulle ha upp tanklocket så fanns det inte där, jag hade ställt mig åt fel håll. Det kanske märks att jag sällan tankar, ha ha ha. Dessutom har båda bilarna locken på olika sidor, förvirrande för jag lär mig aldrig vilken bil som har på vänster respektive höger sida. Snabbt in i bilen och snurrade runt för att sen kunna tanka lite snabbt. Eftersom jag redan var sen så hade jag bara i för 100 kronor, blev 8 liter. Så min bensinlampa lyser med andra ord i alla fall.

Jag Hatar Att Tanka !!!!

20120607-080549.jpg
Nu har jag äntligen fått lite kaffe och tagit mig en äggmacka. Hoppas att jag piggnar till snart, är så otroligt trött.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s