Skit också

Jag hade hoppats på en friröntgen men dessvärre blev det inte riktigt så.

När vi kom in så satt det 4 andra hundar i väntrummet och Bama skötte sig bra. Sist vi var där så var vi tvungna att hålla oss borta från andra hundar. Nu satt han snällt, nästan åtminstone, och tittade på dom bara. Vi kunde sitta i samma väntrum och det är en klar förbättring, ha ha ha.

Det som var skönt var att de sövde honom inför röntgen. Det är inte direkt en behaglig röntgen då benen ska dras ordentligt. Dessutom ska hunden ligga på rygg. Bama vaknade till några gånger men somnade snabbt om igen.

Dom var tvungna att ta om plåtarna 5-6 gånger så nu hoppas jag att den inskickade godkänns. Jag har ingen större lust att göra om det.

Armbågarna såg bra ut men höften var det värre med. Han är lite sned och ena sidan lite tjockare. Någon direkt diagnos ville han inte ge och om det betyder katastrof eller inte vet jag inte. Han sa bara att någon A-höft har han inte.

Nu får vi snällt vänta på en dom från SKK. Jag hoppas innerligen inte att det är någon större fara.

Veterinären sa att vi skulle försöka bygga upp musklerna mer. Han är ju inte så gammal ännu. Det gjorde att jag såg lite mer positivt till det hela.

Bama fick en Vakna-Upp-Spruta och efter en stund vaknade han gnyende upp till verkligheten. Nu ligger han utslagen i soffan och vill inte göra så mycket mer.

20120514-165823.jpg
Ha en fin kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s