Fransserum

Häromdagen kom mina två förpackningar med ögonfransserum hem. Nu har jag använt det i ett par dagar så jag hoppas innerligen att mina fransar kommer växa ut fint. Sen jag slutade med fransförlängningen så har mina fransar blivit väldigt korta. Lite tråkigt men jag har mig själv att skylla som började.

Hittar jag en bra salong nära mig så kommer jag börja igen

20120510-080544.jpg

20120510-080611.jpg
Lashtonic heter serumet och innehåller 4,5 ml. Priset är hutlöst men mannen köpte det på på Groupon så det blev ett bra pris, 349:- istället för 1995:-för två stycken.

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fransserum

  1. agbl skriver:

    Har också funderat på att köpa ögonfransserum…men tycker att det är så j-la dyrt och är skeptisk till om det verkligen fungerar. På reklambilder ser det ut som de använt mascara. Du får berätta om det fungerar för dig och om du är nöjd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s