Ananaspaj

Jag har bestämt mig för att göra ananaspaj ikväll men jag hittar inte mitt goda recept. Det kan hända att jag mixat flera recept för att få just så som jag vill ha. Nu när jag sökt på nätet så hittar jag nästan bara med crème fraîche och det vill jag inte ha.

Är det någon som har ett gott recept att dela med sig?

I morgon tror jag att jag ska göra rabarber- och jordgubbspaj med marängtäcke.

Idag har jag försökt att hitta något bra boende för midsommar i Rättvikstrakten, något skojigt att göra under nyår, boende i Idre och en Thailandssemester. Jag hittade faktiskt billiga flygbiljetter till Rom under nyår men boendet var inte världens bästa. Det finns flera härliga ställen i Sverige också men dom som jag kikat på verkar redan fullbokade.

Nu ska jag jobba vidare // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ananaspaj

  1. suttecity skriver:

    Hej! Har lagt upp ett recept i min blogg. Den är supergod!!

    Gilla

  2. agbl skriver:

    Älskar ananas-paj! :-P! Men mitt recept innehåller creme fraiche…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s