Trött

Idag är ingen bra dag, det är en tröttsam dag. Jag vaknade halv tre i natt av att näsan var täppt och rinnig och tanden värkte. Låg en timme innan jag gick upp en sväng men kröp snabbt ner i sängen igen. Kallt och eländigt var det ovanför täcket.

Bama hade tagit tillfället i akt och lagt sig raklång över alla mina kuddar. Under honom låg mitt lypsyl, mobilen och en bok. Han låg tydligen väldigt skönt så jag la mig bredvid honom och kramades. När larmet på mobilen lät, och vibrerade, så tittade han konstigt på mobilen och skakade på huvudet för att sen åter lägga huvudet på mobilen.

Den här dagen blir det mycket kaffe och ikväll kommer jag slockna redan vid sextiden känns det som just nu.

Ha det gott // Fröken Groda , som tröttsamt jobbar vidare

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trött

  1. HEMIMAMMA skriver:

    jag hoppas att du får en lugn och återhämtande kväll och natt…

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s