V.I.P

Ha ha ha, jag har upptäckt en ny sorts solarium. Dom har säkert funnits väldigt länge men inte där jag brukar gå. Nu solar jag solarium väldigt sällan, det är ju inte så värst bra för kroppen. Sen smörjer jag alltid in mig med solskyddsfaktor så fort vår och sommar kommer. Även om man inte bränner sig så är ju strålarna i sig farliga. Kidsen är jag väldigt noga med då jag inte vill vara en bidragande orsak om dom skulle få hudcancer i vuxna dar.

20120503-164737.jpg

20120503-164801.jpg

20120503-164826.jpg
Det här stora rymdskeppet hade en bra bruksanvisning för alla knappar som fanns. Tro mig, den behövdes. Man kunde ställa in var på kroppen fläkten skulle ta, hur mycket, ansiktsförstärkning, radiokanal, dusch, doftspray och massor med annat. Jag solade 12 minuter och det var riktigt skönt. Sängen var dessutom ergonomiskt utformad, suveränt.

20120503-165159.jpg
Den här hajar jag inte riktigt. När någon solar så ser man inte in för det märkte jag när jag gick förbi första gången. När jag var klar i rummet bredvid så var det här också ledigt och man ser rakt in. Lite läskigt faktiskt för när jag gick in så såg jag inget man kunde dra för eller så. Måste forska lite i det.

Dom hade tre rum som var V.I.P och det ligger i Farsta.

Trevlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s