Hur långt åker ni?

Mannen tycker det är väldigt konstigt att jag åker så långt när jag ska handla. Vi har en liten, liten mataffär bara några hundra meter från oss och två små kiosker där man kan köpa ex mjölk och grädde. Dessutom finns en större affär i centrum, tre minuters promenad från oss. Tar vi bilen så är det tre minuter till ett flertal större affärer, nära det mesta med andra ord.

Jag åker hellre till Bea, ett Ica Kvantum som har ALLT, tio minuters bilväg från oss. Dessutom jobbar jag i närheten så det är smidigt dom dagarna. Även om jag är ledig så åker jag mycket hellre till Bea. Det spelar ingen roll om det enbart behövs mjölk eller bröd, jag åker dit. Jag hittar där, känner mig hemma där och dom har allt jag behöver för att klara matproblemen.

Hur långt har ni till en affär?

Är det någon speciell affär ni åker till som ni föredrar?

Trevlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hur långt åker ni?

  1. Anonym skriver:

    Vi åker till Coop Stuvsta! Aldrig centrumaffäerna. BEA blir det när vi har gott om tid och mycket pengar

    Gilla

  2. agbl skriver:

    5 min gångväg till Willys, men jag är en trogen Ica-kund och närmsta tar runt 15 min att gå till. Tar ändå alltid bilen…orkar inte bära! Storhandlar varje vecka…Sambon dutt-handlar desto mer…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s