Tennis

Sitter och kollar på sonens tennis i Källbrink. Han har blivit riktigt bra faktiskt även om han kanske inte blir lika bra som Boris Becker, ha ha ha. När han började för några år sen så hade han ingen bollkoll överhuvudtaget. Jag trodde han skulle ledsna snabbt men inte då. Nu vill han gärna spela några gånger till i veckan. Jag tycker det räcker med två gånger för han måste lägga lite krut på skolan också. Vi får se om det kanske kan bli en gång till i höst. Han tycker det är roligt men har inga direkta ambitioner på att tävla. Hoppas det kommer ändras.

Idag har jag det roliga nöjet, tvättstuga. Tvättkorgen svämmar över så det är ett måste. Helst skulle jag vilja åka till klubben och kolla på Eldprovet. Det kanske finns lite tid på eftermiddagen. Då kan jag i bästa fall ta Bama på en skogspromenad där också. Mannen var där och kollade lite igår och Bama hade skött sig bra.

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s