NÅGON är trött

Klockan är över 21 och den fyrbenta grabben här i hemmet är trött. Nu är det inte så att han går och lägger sig bara sådär utan han vill att jag ska lägga mig samtidigt. Helt ok för mig så jag klagar inte direkt. Bama har gått och tjatat länge nu så det är dags för mig att borsta tänderna och hoppa i sängs.

I morgon har jag en shoppingdag med en väninna, hurra hurra.

Sov gott // Fröken Groda

20120426-211641.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s