Tjo hooo

Den här dagen känns ganska bra måste jag säga. Vissa undantag dock men dom kan man kanske kringgå på något sätt.

Mannen har köpt ögonfransserum åt mig, tra la la. Jag älskar ögonfransförlängningen men jag har tagit ett beslut och tyvärr får jag hålla tillgodo med mina egna ett tag. Då salongen jag gått till ligger inne i stan så blir det liksom ett projekt bara för att åka dit och fylla på fransarna. Oftast måste jag ta ledigt från jobbet, det tar lång tid att åka kommunalt, hitta parkeringsplats är svårt och få en akut tid som passar mitt schema är minst sagt hopplöst. Så tills jag hittar något ställe här i närheten så kör jag den naturella looken.

Jag har bestämt med en väninna att vi ska strosa runt i Farsta Centrum på fredag. Kanske hittar jag något härligt och vårligt till mig själv.

Igår var sonens läxhjälp här och jag bokade även in honom till i morgon. Han är super och sonen trivs väldigt bra med honom.

Något som är lite trist, katastrofalt nästan, är att mannen har gett mig Boka-Resa-Stopp. Jag har ingen aning om hur det ska gå för det är ju något jag lägger ner mycket tid på. Vi får se hur länge jag kan hålla mig till hans, mer eller mindre, order. I förmiddags hade jag nämligen hittat en resa till Turkiet för 5500 :-, flyg till Krakow för 405 :-, Peking för 8700 :- och Palma för 6500 :- . Misstaget jag gjorde var att fråga, ha ha ha. Priserna var för två personer så det var riktiga fynd. Så nu har jag order att inte Trycka-På-Boka-Knappen.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tjo hooo

 1. agbl skriver:

  Det finns ju bra mascaror som förlänger oxå!
  Nämen, vaddå Boka-Resa-Stopp?? Vad kan det bero på? ;-)!

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Vad bra att ni funnit en bra läxhjälp, det är guld värt! Vilket ämne?

  Jag kan hjälpa mina barn i alla ämnen utom matte själv… så mattehjälp skulle vara bra för vår del 😉

  Jag skulle vilja be dig om hjälp? Vill du kika in hos mig och läsa i mitt senaste inlägg och se om du kan hjälpa till??

  Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s