Skolavslutning

Den 5 juni har de stora kidsen skolavslutning i Katarina Kyrka på Söder. Jag såg nu att jag jobbar den dagen så jag måste ta ledigt, byta pass eller ge bort mitt pass. Då äldsta dottern går ut 9:an så är det verkligen jätteviktigt att komma i tid för att få bra platser. Visserligen är de främre raderna avsatta till avgångsklassens familjer men i tid måste man vara ändå.

Jag vet att Amanda inte vill gå ut för hon älskar att plugga. Hon kommer fälla många tårar med sina kompisar. När avgångsklassen får sina betyg, sjunger och har soloframträdande så har många i kyrkan, tårar i ögonen.

För ett par år sen var det riktigt känslosamt för nästan alla sjöng solo och dom var riktigt riktigt duktiga. Efter betygsutdelningen så spelade en underbar kille gitarr och klassen sjöng Kents, Just idag är jag stark. Inte ett enda öga i kyrkan var torrt kan jag lova.

Nu är det dags att jobba // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skolavslutning

 1. agbl skriver:

  Älskar hon att plugga behöver hon inte vara ledsen…det blir ännu mer på gymnasiet!!

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Hoppas att det ordnar sig för dig då då??

  Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s