En grå dag

Japp, då sitter man på jobbet igen och väntar på att kaffet ska bli klart. Ute är det grått, kallt och disigt. Regnet hänger i luften, en allmänt tråkig måndag.

Igår låg jag hela dan med migrän. Roligare kan man ju ha det. Jag sov hela dagen förutom då jag behövde uppsöka damernas för att kräkas, typ. Bama tyckte nog det var lika trist som mig för han fick ju inte gå ut med sin älskade matte.

Nu på morgonen så hann jag inte föna håret och gjorde, återigen, misstaget att gå ut med Bama i blött hår. När jag kom in med honom och tog mina saker och gick till bilen frös jag som sjutton. Mina stackars öron värkte och inget hjälpte. Det slutade med att jag drog mina vantar över öronen och det blev mycket bättre. Utmed vägen så fick Personen i bilen bredvid och en vid busshållplatsen sig ett gott skratt. Det bjuder jag gärna på för frysa om öronen är verkligen inte skoj.

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s