Ny beställning

Gick upp för ett tag sen för att sätta mig framför Nyhetsmorgon med en god cappuccino. Jag gick och la mig igen efter Bamas pinkrunda på morgonen nämligen. Även om jag inte kunde somna om så vad det skönt att lägga sig en stund och hunden var inte den som bangade direkt.

När jag väl kom upp så insåg jag att den godaste cappuccinon var slut, inte ens vanliga till Tassimo fanns. Måste under helgen beställa mer, även den vanliga sorten som också är slut. Nu fick jag nöja mig med Mastro Lorenzo istället, si så där.

20120421-110618.jpg
Ha en fin lördag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s