Det var den dagen det

Jag har lyckats sova bort halva dagen. Visserligen jobbade jag till midnatt men så här trött brukar jag inte vara. Klockan elva väckte mannen mig med frukost på sängen. Väldigt trevligt och hoppas på flera gånger. Tyvärr har nog Bama sinkat alla mina chanser för det. Han la sig bredvid och ville självklart ha min smörgås. När han sen satte sig upp så gjorde han något som slutade med att halva muggen med kaffe kom över mig.

Täcket ligger nu i tvättmaskinen och jag fick göra en ny kopp kaffe och sätta mig i soffan.

Nu är klockan massor och jag börjar snart jobba. Mycket man hann göra idag, not !!!

Ja ja, kanske hinner jag med något skoj innan jobbet.

Trevlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s