Fåfängd

Jag är nog ett uns fåfängd. Ganska så mycket om man frågar vissa. Jag håller nog inte riktigt med om det. Åtminstone inte helt och hållet 😉

Visst är jag fåfängd men behöver det vara något dåligt med det?

Det senaste halvåret har jag tänkt att jag måste börja träna. Jag har inte kommit längre än just tanken. Det finns alltid en ursäkt, otroligt bra sådana, för att slippa träna. Just nu lider jag tex av skavsår, på BÅDA fötterna.

Jag skulle verkligen behöva en PT så jag får tummen ur… En man med pondus, charm, humor och bestämdhet. Dessutom måste han vara villig att komma hem och greppa mig i kragen och släpa mig till gymmet om jag av någon händelse skulle utebli från träningen. Han måste inge en ordentlig respekt, utan att för den skull vara sträng. Han ska inte vara snygg, vältränad eller kompisaktig för då är det kört med träningen, jag kommer liksom aldrig dyka upp då. Min PT måste vara lite som en chef som kallat mig på möte. Då är jag tvungen att dyka upp och göra bra ifrån mig, innan jag slutligen kan gå därifrån och andas ut.

Finns dom månne tro?
Vad kostar han?

Jag är väldigt bekväm av mig och gör det hellre den enkla vägen, om det hade funnits möjlighet. Alltså, ät precis vad du vill, när du vill och gå på laserfettsugning mellan varven.

I morgon ska jag börja…..

Trevlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fåfängd

  1. agbl skriver:

    Jag lyckades hitta en PT på krogen, då jag var nybliven singel för några år sedan. Han tog det på största allvar och jäklar vilka träningspass han la upp åt mig. Det höll i några månader…hmm…Det kunde du ju ha testat…om du var singel! ;-)!
    Nu är det jag, som med ojämna mellanrum, tvingar med min sambo till gymmet eller något pass…dock på tok för sällan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s