Vilken tråkig dag

Usch vad trist det är ute idag. Snön vräker ner och det är en sån där blöt och jobbig snö. Den enda som verkar tycka det är roligt är Bama. Han var grymt trött i morse när vi skulle ut och såg mest ut att vilja stanna i sängen. Väl ute så blev han pigg och glad och hoppade runt i snön som ett litet barn.

Jag lyckades köra fast med bilen vid stallet men kom tillslut loss. Hoppas det är lite plogat när jag ska härifrån.

Nu sitter jag i stallets fik och dricker kaffe och äter bulle. Allt är lugnt och fridfullt förutom en barnfamilj som sitter bakom. Lillkillen är helt klart den som bestämmer i familjen och han kör med sina föräldrar. Ledsen men det är bra jobbigt för alla andra här. Så fort han inte får sin vilja igenom så knorrar han och mamman ger sig på en gång. Men lilla gubben klart du får, mamma ska hjälpa dig, ja lilla sötnos du kan väl det då, gråt inte gör som du vill gubben osv osv. Jag HATAR sånt !!!

Nu ska jag hem // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s