Lugnet i Si Kao

Nu har vi lämnat lugnet i härliga Si Kao. Det fanns verkligen ingenting att göra där utan det var ren avkoppling som gällde. Vi åt och drack gott, låg en dag på den öde stranden och en dag åkte vi ut med speed-boat till deras beach club på Koh Kradan.

Efter frukosten så åkte vi till Ao Nang där vi nu ska bo två nätter på Centara. Det är ett helt ok hotell och det är nära till det mesta verkar det som. Känns lite som Phuket med alla svenskar, försäljare och turistiga menyer dock. Vi åkte in till Tesco i Krabi för att kolla runt lite och det var verkligen som ett litet Farsta Centrum i miniatyr, ha ha ha. Jag hittade ett kamerastativ för 590 baht som jag hoppas ska fungera bra. Vi avslutade besöket med ett litet fikastopp på Dunkin Donut 🙂

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s