Bye bye Kamala

I morgon åker vi vidare till Si Kao, ungefär 3-4 timmars bilfärd från Kamala. Förhoppningsvis så ska det inte vara några problem och hitta men man vet ju aldrig. Sist vi hyrde bil här och skulle till hotellet i Bang Tao så virrade vi omkring i mörkret en bra stund.

De senaste två dagarna har vi varit på en kryssning med La Moet som heter Tropiska Pärlor, helt underbart. Igår när vi var på Bamboo så började det åska som fasen och himlen blev snabbt mörk. Efter en halvtimme så blåste det upp ordentligt och regnade, åskade och blixtrade en hel massa. Väl framme på Railey så hade det slutat regna och vi kunde sitta och äta middag ute.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s