Skitväder

Fy fasen vilket skitväder vi fått nu igen. Jag är glad att vi drar från det här i morgon.

Idag är första gången sen mina Botoxsprutor som mitt huvud dunkar lite, säkert vädrets fel. Jag har nu fixat ett nytt internationellt körkort, fem minuter tog det.
Snabbt och enkelt och billigare än vad som stod på deras hemsida 😉

20120319-131529.jpg
Jag funderar på att ta ett körkort i Thailand nästa gång vi åker dit. Den här gången har vi nog inte tid och jag har inte kollat upp vart man ska vända sig heller. Däremot vet jag att det är väldigt lätt att ta ett körkort där.

Nu sitter jag på Espresso House och väntar på att det är dags att fylla på mina fransar. Bullen var enorm så någon lunch behövs knappast. Det tog en bra stund innan jag tinade upp efter en promenad hit från bilen. Fasen vad det blåser kallt ute. Jag är glad att jag tog min vinterjacka men mina stackars lår är som två isbitar ännu.

Jag som hade tänkt fota in mig lite mellan mötena men det är inget kul väder att fota i. Dessutom har jag inga vantar med mig.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s