Khao Lak är vårt fjärde ställe

Efter några dagar i lugna Krabiområdet far vi vidare till Khao Lak för 5 nätter. Vi har varit där tidigare men bara ett par nätter och såg inte så mycket dessvärre. Jo, vi träffade min syster och hennes man som visade oss deras härliga ”vinterhus” förståss. Men vi gjorde inga direkta utfärder utan såg bara hotellområdet. Jag kan varmt rekommendera Le Meridien som vi bodde en natt på, ett helt underbart hotell.

Vi ska bo på ett av Fritidsresor stora flaggskepp, Blue Village Seaview Resort & Spa. Det ser ut att vara ett väldigt stort och trevligt hotell så jag hoppas att vi kommer trivas bra där.

Dessutom hade vi verkligen turen med oss och lyckades få ett kanonboende till ett väldigt bra pris, nedsatt med hela 30 000:-. Vi har en egen liten villa med privat pool nere vid stranden. Tänk vad underbart att kunna vakna till en vacker soluppgång och gå 50 meter ner till havet för ett morgondopp. Känner jag mig själv rätt så kommer vi beställa in frukost till terassen varje morgon. Lite lyx kan man gott unna sig tycker jag 🙂

Nepp, nu ska jag sova så jag orkar med flygresan i morgon.

Sov gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s