Si Kao blir nästa stopp

När vi har avklarat våra 8 nätter i Kamala och Sunwing Resort så bär det av mot Si Kao. Det är en liten nätt bilresa på en si så där 4 timmar kanske. Finns det en massa härliga saker att se på vägen så tar det nog lite längre tid 🙂 Det är fördelen att ha bil, man kan stanna precis vart man vill och en avstickare in mot något som låter intressant är något jag fullkomligen älskar. Mannen delar inte riktigt den känslan så vi får nog kompromissa lite under semesterns gång.

Si Kao ligger mellan Krabi och Trang och är än så länge väldigt oexploaterat, något vi tycker om. Det är ett väldigt litet ställe med väldigt lite att se runt hotellet men har man bil så kan man åka iväg till de närliggande småbyarna. Det finns lite vattenfall runtom och flera underbara stränder, dessutom har hotellet en egen båt ut till deras beach-club ute på ön Koh Kradan som har ett korallrev.

Vi kommer bo på Anantara Si Kao Resort & Spa och det fick jag senare reda på att det var ett Blue Village som Fritidsresor har.

Alla våra hotell har bokats via Booking.com vilket är en site som har väldigt bra priser på hotell över hela världen.

Vi har bokat ett deluxerum som har en härlig havsutsikt. Tänk vad underbart att få sitta på balkongen och äta frukosten på morgonen…. Tre nätter ska vi bo här och vi kommer förmodligen trivas en hel del.

Ha en fin kväll, jag ska sova // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Si Kao blir nästa stopp

  1. Fotografen skriver:

    Ser härligt ut. Sunving resort är alltid bra. Ha en skön semester.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s