Ingen tid över

Den här dagen har rullat på väldigt fort och jag har ingen tid att blogga faktiskt. Just nu sitter jag i tvättstugan och väntar på att den sista tvätten ska bli klar. Ungdomarna städar sina rum hoppas jag för det ser ut som sju svåra år i dom.

I morse blev det sovmorgon då sonen inte hade någon tennis den här veckan. Jag och mannen var iväg och köpte mig en kamera, tjo hooo. Det är en lite för tidig födelsedagspresent från honom, gulle han. Så nu måste jag försöka fota in mig lite innan resan.

I morgon ska jag på utvecklingssamtal med äldsta dottern, fixa mina fransar, fixa ett nytt internationellt körkort, leta efter ett bra stativ och packa ner Obamas mat till hundhotellet. Han kommer bli så glad när vi lämnar honom där för han tycker det är så roligt där. Personalen är helt underbara och vi känner oss lugna att lämna honom där.

Sköt om er // Fröken Groda

20120318-162957.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ingen tid över

 1. ulf skriver:

  Det blev ju bra inlägg trots att du inte hade tid:)
  Ha det toppen nu. Skönt att veta att hunden har det bra!
  ulf

  Gilla

 2. Ludde skriver:

  Ser att kycklingen knappt över levt ;).

  Ha en unberbar resa nu så får vi träffas när ni kommit hem .

  Ludde

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s