Kamala beach

På tisdag åker jag och mannen till Thailand för en tre veckor lång semester, ska bli grymt skönt. Den här resan kommer vi ha en hyrbil under hela vistelsen och det blir riktigt nice. Jag får äran att köra i vänstertrafiken så håll tummen att jag håller mig på RÄTT sida hela tiden och inte krockar. Även om det inte skulle vara mitt fel så är det ALLTID turisternas fel och då kommer det kosta en bra slant kan jag tänka mig.

Vi har bokat flygstolar med Ving och jag har gladeligen bokat hotell via Booking.com. Flygstolarna kostade lite mer än vanligt men då ingår det bland annat tre-rätters meny, fria drinkar och breda lädersäten i den främre delen av planet.

Shit, kom på nu att jag måste beställa från Taxfreen idag till utresan, det är sista dagen idag tror jag, eller om det är i morgon. MÅSTE kolla upp det så vi kan köpa med lite gott ner till värmen.

De första 8 nätterna ska vi tillbringa i Kamala och där har vi inte varit tidigare. I slutet av den perioden ska vi dessutom åka på en 2-dagars kryssning med La Moet.

Sunwing Resort heter hotellet och det är Vings stora familjehotell. Det blir det sjätte Sunwing som jag bor på nu och jag tycker de har ett väldigt bra koncept som passar alla.

Vi har bokat en Royal Studio med poolaccess och det har vi märkt de senaste resorna att det är guld värt. När vi var till Egypten med kidsen så var det verkligen perfekt och de tyckte det var jättelyxigt. Det är väl värt varenda krona vare sig man har barnen med sig eller inte.

Nu ska jag kolla Taxfree // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kamala beach

 1. Tant Otto skriver:

  Ha de gott på semestern…det ser härligt ut…Sunwing är bäst….åh ta det lugnt i trafiken!

  kram

  Gilla

 2. Yanica skriver:

  Hääärliga bilder!! :))

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s