Duktig

Igår kände jag mig väldigt duktig faktiskt och satt inte vid datorn på hela dagen. Jag kollade bara lite Facebook från min iPhone men det var det enda.

Jag var ledig hela dagen och passade på att göra lite sysslor hemma, tråkiga såna dessutom. Först hade jag ett läkarbesök som var klart på 5 minuter men jag sprang på en väninna sen så det tog sin lilla tid ändå. Jag hämtade också ut mitt nya pass och det var väldigt vad många foton det var i det.

20120313-102009.jpg

20120313-102107.jpg
Hemma så tog jag tag i lite skåp som behövde en rensning. Skåpet i köket där vi har burkar, matlådor och andra bra-att-ha-saker fick sig en genomkörare. Nu hittar man faktiskt ett passande lock till alla burkar, på en gång, istället för att behöva leta igenom hela skåpet.

Sen städade jag det stora skåpet i badrummet så nu är det fint igen. Hade vi haft ett större badrum så hade jag gett kidsen ett varsitt skåp för de två största börjar inkräkta på mina ytor, ha ha ha. Äldsta dottern skulle nog behöva två stora skåp för att få plats med allt.

Jag fixade lite bland mina kläder också och tog fram lite somrigt till semestern. Nu är det bara en vecka kvar, härligt. Jag ser verkligen fram mot lite värme nu.

Trevlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s