Sitter på jobbet

Jag saknar min dator just nu men den fick vara hemma den här arbetshelgen. Vi har precis bytt bredbandsleverantör hemma och jag har ännu inte fixat en sticka till min laptop. Det går fort att fixa men jag får bara inte tummen ur… Här på jobbet har vi haft två grannar som haft okodat så om vi glömt Stickan så har det inte gjort så mycket. Nu har BÅDA kodat sina nätverk, fy skäms hörni.

Jag har flera mail som jag inte svarat på och väl hemma så blir det annat som kommer emellan.

Däremot har det varit oerhört lugnt här på jobbet så jag har passat på att skriva lite brev faktiskt. Förmodligen blir det som sist vi var på semester, att det hade kommit massor med brev under tiden. Jag tror det tog en månad att komma ikapp men det är så roligt att skriva så det gör inget. Dessutom så måste jag nog beställa mer brevpapper för det börjar sina i min portfölj.

Det vore ju roligt att ha ett paket eller två att öppna också 😉

20120311-204843.jpg
Nu blir det en kopp te // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s