Kokoskusten

Jag läste ett reportage i Vagabond här i veckan, vet inte om det var ett nytt nummer eller ett gammalt. Min tanke har varit att åka upp hit under semestern då vi har lyxen att ha bil hela vistelsen. Tyvärr har jag inte hittat så mycket om den kusten men jag har hela tiden resonerat att det finns NÅGOT där av intresse. Därför blev jag extra glad när reportaget passade mig så bra. Nu ska här Googlas ännu mer på stället.

20120309-215904.jpg
Det ligger ovanför Phuket och Krabi och man kan ta båten över till Ko Samui. Jag har ingen aning om hur långt upp det är men det ska väl inte vara så svårt att ta reda på. Vi har en bra bit mellan vårt första hotell i Kamala till det andra som ligger i Si Kao.

20120309-220245.jpg
Sov gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s