Taxfree

Den här veckan har jag tänkt beställa lite från Taxfreen. Jag vet att mannen vill ha ett 3-pack med Biotherm Deo för den vi köpte i december är slut. Varför köpte vi inte ett 3-pack då för? Jag ska passa på att köpa till mig och äldsta dottern också. Sen blir det nog bara diverse flaskor med något gott innehåll.

Häromdagen bokade jag en liten hyrbil och den är verkligen liten så vi får tänka till lite om vad vi ska ha med oss. Vi får samsas om en stor resväska och våra handbagage såklart. Jag har en plan nämligen så jag oroar mig inte alls över hur vi ska få plats med allt vi kommer att handla. Det är hur lugnt som helst. På så sätt så blir det lättare att packa i och ut rullen varje gång i bilen.

Vi har sex hotell under dom här veckorna så jag vill att det ska vara någosålunda lätt för mig att organisera bagaget i bilen. Lite ego är jag faktiskt.

En superrolig grej är att jag lyckades få bord till Indigo Pearls söndagsbrunch. Det är tydligen fullbokad minst en månad i förväg och ska ha väldigt god mat och dryck. Hotellet i sig är ganska dyrt och även brunchen om man jämför med maten i övrigt i Thailand. Jag tror det var 2300 baht per person men då ingick även fri dryck. Så ska vi fira vår påsk i år 😉 dessutom så ska vi bo där en natt och det får bli min födelsedagspresent till mig själv, ha ha.

Trevlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Taxfree

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Grattis i förskott då? Men vem tar hand om presidenten?

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s