Nytt pass på G

Sitter på Passmyndigheten i Flemingsberg och väntar på att dom ska öppna. Mitt pass går ut i juli så jag måste skaffa ett nytt eftersom det måste vara giltigt i 6 månader efter det man kommer hem från Thailand. Det är inte så värst mycket folk, kanske 6-7 stycken före mig.

Jag tog med mig min termosmugg med gott kaffe så jag får lite frukost i mig. Nyttigt? Nepp, inte direkt men jag är urusel på att äta frukost. Den enda gången jag äter frukost med god aptit är när det är hotellfrukostar.

När jag är klar ska jag med mannen på en klinik och njuta av deras gamla härliga antikviteter.

Ha en fin dag // Fröken Groda

20120306-095323.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt pass på G

  1. HEMIMAMMA skriver:

    jag är likadan… det var en fantastiskt god hotellfrukost på Radisson i Oslo för ett par veckor sedan…

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s