Nya fransar

Idag mår jag lite bättre även om jag hostar så fort jag anstränger mig och näsan rinner när jag är ute.

På förmiddagen var jag på personalmöte och det var i stort sett samma saker som togs upp som tidigare. En vacker dag kanske det sker lite förändringar.

Efter lunch så åkte jag, eller rättare sagt jag fick skjuts av mannen in till stan. Jag hade en tid på Donna Beauty för en påfyllning av mina fransar. Jag hostade inte en endaste gång när jag låg där utan somnade till och med. När jag väl var klar så kom all hosta däremot.

I morgon så ska jag till Polisen och fixa mitt pass som snart går ut. Vi åker ju om två veckor så det är läge och fixa det nu. Förra veckan var det visst massor med folk så jag hoppas det är lugnare i morgon bitti.

Jag måste också ordna ett internationellt körkort för om jag inte har det så kan jag garantera att dom frågar efter det i Thailand. Sist gjorde dom inte det men jag har ingen lust att riskera att bli utan hyrbil, vi är ju trots allt väldigt beroende av bilen den här semestern.

Nu har Obama stått och gnällt på mig i 5 minuter och tycker att jag ska gå och sova med honom. Han vägrar gå och sova om jag inte sällskapar honom i sängen. Han sitter för tillfället och blänger på mig.

Sängen nästa // Fröken Groda

20120305-205226.jpg

20120305-205347.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya fransar

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Of to bed my dear 😆

  Själv är jag trött men lycklig ikväll… träffade för första gången idag en SVENSK läkare som vet och förstår vad det innebär att vara Kroniskt Borreliasjuk…

  Jag blev så chockad att jag var tvungen att uppsöka ett system och köpa champagne… =0)

  Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s