Snart en vinnare

Den här natten har jag sovit uruselt. Jag har hostat och snörvlat mest hela tiden. Varje gång jag har hostat så har hunden blängt på mig och tycker väl förmodligen att jag stört honom. Flera gånger har han flyttat sig mellan min fotända och utsträckt uppe vid mitt huvud. Blir han störd får han skylla sig själv för han har trots allt valet att lägga sig i sin egen säng.

Jag känner mig riktigt förkyld och hade tänkt ligga hela dagen men det visade sig att jag hade tvättstuga 10-13. Den här veckan så var det lagom med tvätt tack och lov. Snart ska jag ner igen så jag inte missar målgången på Vasaloppet.

Heja heja heja

Ha det gott // Fröken Groda

20120304-111330.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart en vinnare

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Men han ligger ju där för att du är flockledaren och han måste vaka vid din sida enligt hunddjursregler…

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s