Hemska hosta

Jag känner att den här natten kommer bli som sist, bara hostandes och snörvlandes. Nu är jag allmänt less på det här för nu har jag varit dålig en hel vecka. Stackars mannen på min högra sida som knappast kommer kunna sova gott och på min vänstra sida ligger Obama och slickar mig på handen.

I morgon har jag ett personalmöte på förmiddagen som jag måste gå på men jag kan tänka mig att jag ger upp efter halva. På eftermiddagen ska jag fylla på mina fransar så jag hoppas jag somnar medans hon fixar dom.

På tisdag har jag planerat in båtmässan och sen på onsdag börjar jag jobba igen. Nu håller jag vara tummarna att det blir som planerat med första halvan av veckan.

Nu ligger jag och kollar på Kommisarie Lynley på 8:an. Förhoppningsvis så somnar jag snart för jag har sett den förut.

Sov gott // Fröken Groda

20120304-233035.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hemska hosta

  1. agbl skriver:

    Krya på dig!
    Mmm…ser god ut och härlig färg:-P. Jordgubbs-smoothie?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s