Kärleksmuffins

På eftermiddagen gjorde jag riktigt smaskiga Kladdkärleksmuffins som vi hade till fikat på kvällen. Med en klick grädde så var dom gudomligt goda och lätta att göra.

Det finns 5 stycken kvar till i morgon också, en var med andra ord.

Äldsta dottern har känt sig risig idag med halsont, huvudvärk och att hon fryser. Hoppas det blir bättre till i morgon. Planerna är att vi alla ska åka till Tom Tit i Södertälje. Jag har börjat hosta som sjutton och har ingen röst kvar. Familjen gör dessutom narr av mig, jag låter fruktansvärt men lite snälla kan de ju vara.

När jag var ute med Obama i kväll så skällde han på en liten hund som jag inte ens hann se förrän den var precis vid oss i trappen. Jag sa till Obama men ned min röst så lät det som om jag daltade med en liten unge, ha ha ha. Ett par killar som gick förbi påpekade lite fint att jag nog behöver ta i lite med rösten när jag jag säger åt hunden. Jag fick knappt ur mig: Men hör ni inte att jag är sjuk? Jag förstår hur löjligt det lät men jag kände att jag var tvungen att försvara mig 🙂

Nu är det sovdags // Fröken Groda

20120301-230707.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kärleksmuffins

  1. Pingback: HEMIMAMMAS TANKAR – ♥ Små ljusglimtar i tillvaron ♥ « HEMIMAMMA – Brinner för en grön värld med ett rött hjärta och lever livet i närhet med döden!

  2. agbl skriver:

    Mmm, smaskiga:-P

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s