Någon som sett min röst?

Idag var mannen och de yngsta kidsen till Kungsan på sportlovskul. Dom åkte skidor, skridskor och klappade djur. Den jag trodde skulle krypa fram på isen var sonen men han var jätteduktig tydligen. Den minsta åkte bara och höll sig i staketet men huvudsaken är att dom har skoj 🙂

Jag tog en promenad med Obama till fårhagen och det var faktiskt väldigt jobbigt. Det var första dagen på länge som jag gått ur sängen så det var ändå skönt att få lite luft. Sen att det var 12 grader varmt och att solen strålade var ju ett plus i kanten.

Min hals känns bättre men rösten har jag nästan tappat helt och hållet. Jag småhostar och är fortfarande rosslig men det är på bättringsvägen. Undrar om det blev värre av den friska luften?

Nu på kvällen var jag faktiskt på föreläsning med Fredrik Steen och det var väldigt bra. Jag hade tagit mig en sup av Cocilana för hostan innan jag blev upphämtad av Sevens matte och husse och laddat upp med varmt te och Strepsil och Mucoangin.

Om man korsar Boris Becker och Jonas Gardell så får man Fredrik Steen. Gå på hans föreläsning så kommer ni förstå vad jag menar.

Nu ska jag försöka sova // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Någon som sett min röst?

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Var det inte den som Glader tagit med sig till snövit??

    Hemikram och krya på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s